Lunsj (severes til kl. 16.30)

Danske smørrebrød

Kr. 210

Kr. 205

 

Hver uke komponerer vårt kjøkken ulike varianter av «danske smørrebrød». Sgu dejligt*!
Ett smørbrød er for de fleste en god lunsjrett.
De ulike smørbrødene vil variere ut fra sesong og råvaretilgang. De fleste uker vil de bestå av gode variasjoner av kjøtt og fisk.

Smørbrødene presenteres ved bordet av vår servitør.

Forretter

chevre

Kr. 195
Kr. 175

Chevre bakt i filodeig, servert med løk – og fikenkompott. Balsamico sirup og timian.
( M – G)

ørret

Kr. 195
Kr. 195

Lett gratinert ørret med spinat og smør med Asiatiske smaker.
(F – M – So)

asparges

Kr. 195
Kr. 175

Dampet asparges med ramsløksmajones, ørretrogn, gressløk og kokt hakket egg av egg fra Hvaler farmen.
(E -F)

fiskesuppe

Kr. 210
Kr. 210

Kremet fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Servert med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se- hvete kun i brødet)

Hovedretter

lange

Kr. 425
Kr. 425

Ovnsbakt lange med persille pesto, strimlet ny kål og hakket bacon, servert med skalldyrsaus og potetmos på Svanekil potet.
(F – pinjekjerner – S – M -Se)

smørflyndre

Kr. 455
Kr. 455

Ramsløksrisotto med grønne erter og parmesan. Dampet smørflyndre og hakket vårløk.
(F – M – Se)

piggvar

Kr. 455
Kr. 455

Pannestekt piggvar, dampet asparges og vâstkystsalat. Servert med kokte poteter fra Svanekil.
(F – M – E – S)

filet av storfe

Kr. 455
Kr. 455

Pannestekt filet av storfe servert med en variasjon på løk, syltede sennepsfrø, peppersaus, timian og potetmos på Svanekil potet.
(M – Sen – Se)

fiskesuppe

Kr. 310
Kr. 305

Kremet fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Servert med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se– hvete kun i brødet)

Vegetar

Kr. 365
Kr. 365

Komponeres ut fra de varer som finnes tilgjengelig på huset – spør servitøren.

Barnemeny

Sjørøvertallerken

Kr. 105
Kr. 105
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).

Ost

Ostetallerken

Kr. 195
Kr. 195

En sammensetting av tre ulike oster med passende tilbehør.
(M – mandel – rug i knekkebrødet)

Desserter

Crème brûlèe

Kr. 175
Kr. 175

Klassisk crème brûlèe servert med bjørnebærsorbet av bjørnebær fra Hvaler farmen.
(M – E)

pavlova

Kr. 175
Kr. 175

Pavlova servert med sitrus – og sjokolade krem på hvit sjokolade, toppet med litt bær.
(E – M)

ostekake

Kr. 175
Kr. 155

Ostekake servert i glass, toppet med Daim og hakket sjokolade.
(G – M – mandel)

De 14 allergiene
Skj = Skjell og bløtdyr, G = Gluten (hvete, rug, bygg, havre og spelt), S = Skalldyr, E = Egg,
F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, M = Melk
N = Nøtter (mandel, hassel-, val-, cashew-, pekan- og pistasjnøtter), Se = Selleri,
Sen = Sennep, Ses = Sesam, Su = Sulfitt, L= Lupi