Lunsj

«danske smørrebrød»

Kr. 195
Kr. 195

Serveres frem til kl. 16.30
Hver uke komponerer vårt kjøkken ulike varianter av «danske smørrebrød».
Ett smørbrød er for de fleste en god lunsjrett.
De ulike smørbrødene vil variere ut fra
sesong og råvaretilgang. De fleste uker vil de bestå av gode variasjoner av kjøtt og fisk.
Smørbrødene presenteres ved bordet av vår servitør

Forretter (serveres hele dagen)

Kamskjell

Kr. 175
Kr. 175

Gratinert kamskjell med soya- og hvitløkssmør, spinat, chili,ingefær og vårløk
(Skj-So-M)

Biff Tataki

Kr. 175
Kr. 175

Skivet lettstekt filet av storfe, ristet hvitløk, srirachadressing og vårløk.
(E)

spisskål

Kr. 155
Kr. 155

Grillet spisskål med sitron, finrevet parmesan og salte mandler
(M- mandler)

Hovedretter (Serveres hele dagen)

torsk

Kr. 410
Kr. 410

Dampet torsk servert i en tomat- og skalldyrgryte med oliventapenade.
Servert med potetmos.
(F – M – S – Se)

breiflabb

Kr. 425
Kr. 425

Pannestekt breiflabb, brynt chorizo-smørsaus, østerssopp og persillepesto. Servert med kokt potet.
(F – M – pinjekjerner)

Ørret

Kr. 415
Kr. 415

Ovnsbakt ørret med spinat, sennepsvinaigrette, syltet selleri, eple og rødløk. Servert med potetmos.
(F – M – Sen – Se)

Filet av storfe

Kr. 455
Kr. 455

Pannestekt filet av storfe, grillet kål, hurtigsyltet rødløk og béarnaise.
Servert med potetmos.
(M – E)

Vegetar

Kr. 295
Kr. 295

Komponeres ut fra de varer som finnes tilgjengelig på huset – spør servitøren.

Ost

Ostetallerken

Kr. 195
Kr. 195

En sammensetting av tre ulike oster med passende tilbehør.
(M – mandel – rug i knekkebrødet)

Barnemeny

Sjørøvertallerken

Kr. 95
Kr. 95
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).

Desserter

Sjokolade
panna cotta

Kr. 175
Kr. 175

Sjokolade panna cotta med mango- og chilitopping.
(M – spor av nøtter)

crème brülèe

Kr. 175
Kr. 175


Fløyelsmyk, klassisk Crème Brûlèe med sprøtt sukkerlokk.
(M – E)

Ostekrem og pasjonsfrukt

Kr. 175
Kr. 175

Philadelphia-ostekrem med lime, marengs, hakkede pistasjnøtter og pasjonsfrukt.
(M – E – pistasjnøtter)

De 14 allergiene
Skj = Skjell og bløtdyr, G = Gluten (hvete, rug, bygg, havre og spelt), S = Skalldyr, E = Egg,
F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, M = Melk
N = Nøtter (mandel, hassel-, val-, cashew-, pekan- og pistasjnøtter), Se = Selleri,
Sen = Sennep, Ses = Sesam, Su = Sulfitt, L= Lupi