Lunsj

Danske smørrebrød

Kr. 195
Kr. 198
Hver dag serverer vi tradisjonelle «danske smørrebrød». Disse varierer fra uke til uke.
Spør vår servitør om hvilke vi serverer i dag

In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.

Forretter

løksuppe

Kr. 155/125
Kr. 155/125


Klassisk Fransk løksuppe med ristet toast med ost.
Kan serveres stor og liten
(Se-G(hvete)M)

Ørret

Kr. 155
Kr. 155


Rillette på gravet ørret, rørosrømme og grønne urter, ørretrogn og fritert rugbrød


(F-M-G(rug))

Kamskjell

Kr. 155
Kr. 155


Grillet kamskjell, erte – og wasabi krem. Japansk majones, rogn og fritert grønnkål.


(Skj–E-M)

Vegetar

Kr. 155
Kr. 155
Spør servitøren

Hovedretter

Fisk- og skalldyrsuppe

Kr. 365
Kr. 365

Fisk- og skalldyrgryte med hjemmelagede fiskeboller, Hvaler reker, kamskjell, blomkål og fennikel.
(Skj–S–F–M–Se)

Torsk

Kr. 375
Kr. 375


Torske loins pakket i skinke, ertepure, hvitvinssaus med lakserogn, shiitake sopp og persille.
Servert med kokte poteter fra Svanekil.
(F–M)

Klippfisk

Kr. 395
Kr. 395


Ovnsbakt klippfisk med potet – og persillerot pûre, oliven – og persille pesto, confitert tomat, perillerot og fritert persillerot.

(F-M-pinjekjerner)

Storfe indrefilet

Kr. 395
Kr. 395

Pannestekt indrefilet av storfe, rødbeter på to måter, syltet og glasert. Grønnkål og pepperglace.
Potet – og persillerot pûre eller kokt Svanekil potet.
(M)

Vegetar

Kr. 295
Kr. 295
Spør servitøren.

Barnemeny

Sjørøvertallerken

Kr. 95
Kr. 95
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).

Ost

Ostetallerken

Kr. 175
Kr. 175
Tre forskjellige oster med tilbehør.
(M-mandel-L-G)

Desserter

Sjokoladefondant

Kr. 155
Kr. 155

Sjokoladefondant på hvit sjokolade m / chili.
Servert med pasjonsfruktsorbet.
(M–E-G (hvete))

Eplekompott

Kr. 155
Kr. 155

Eplekompott, marengs, krem og salt karamell, toppet med valnøtter
(E–M–valnøtter)

Panna cotta

Kr. 155
Kr. 155

Panna cotta, høvlet nougat, tiramisu kjeks og mascarpone is med amaretto.
(M–E-hassel)

De 14 allergiene
Skj = Skjell og bløtdyr, G = Gluten (hvete, rug, bygg, havre og spelt), S = Skalldyr, E = Egg,
F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, M = Melk
N = Nøtter (mandel, hassel-, val-, cashew-, pekan- og pistasjnøtter), Se = Selleri,
Sen = Sennep, Ses = Sesam, Su = Sulfitt, L= Lupi