Lunsj
«danske smørrebrød»
Kr. 195
Kr. 195
Serveres frem til kl. 15.30
Hver uke komponerer vårt kjøkken ulike varianter av «danske smørrebrød».
Ett smørbrød er for de fleste en god lunsjrett.
De ulike smørbrødene vil variere ut fra
sesong og råvaretilgang. De fleste uker vil de bestå av gode variasjoner av kjøtt og fisk.
Smørbrødene presenteres ved bordet av vår servitør
fiskesuppe liten eller stor
Kr. 195
285
Kr. 195 / 285
Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se, hvete kun i brødet)
rekesmørbrød
Kr.240
Kr. 240
Serveres frem til kl 15.30
Husets brød, egg fra HvalerFarmen, reker, majones, sitron, tomat, agurk, rødløk, salat og pyntegrønt.
(E – S – hvete kun i brødet)
sild
Kr. 235
Kr. 235
Tre ulike typer sild, kokt egg fra HvalerFarmen, rødløk, knekkebrød og smør. Kan fås med kokt Svanekil-potet (+ kr 15,-)
(E – F – M – Sen, rug kun i
knekkebrødet)
Forretter (serveres hele dagen)
kantarell
Kr. 165
Kr. 165
Kremet kantarellsuppe med butterdeigbakst toppet med parmesan.
(M – E – hvete)
Kamskjell
Kr. 175
Kr. 175
Pannestekt kamskjell, eplechutney med rosépepper, brynt smør med soya og stekte kantareller. Toppet med oxalis.
(Skj – M – G)
Laks
Kr. 175
Kr. 175
Philadelphia-ostekrem med hvitløk. Toppet med løyrom, gressløk, sjalottløkringer og knekkebrødchips.
(M – F – rug i knekkebrødet)
fiskesuppe liten
Kr. 195
Kr. 195
Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
Serveres med brød og smør.
(E i aioli – Skj- S – F – M – Se, hvete KUN i brødet)
Hovedretter (Serveres hele dagen)
Kveite
Kr. 395
Kr. 395
Ovnsbakt kveite, smørdampet spisskål, stekte kantareller, hollandaisesaus, ørretrogn og kokt potet fra Svanekil.
(F – M – Skj – E)
Breiflabb
Kr. 425
Kr. 425
Pannestekt breiflabb med timian servert med bladspinat og østerssopp, rødvinssaus og grov potetmos av Svanekil-potet.
(F – M – Hvete)
smørflydre
Kr. 395
Kr. 395
Dampet smørflyndre servert med kantarellrisotto, confitert tomat og stekt kantarell.
(F – M – Se)
fiskesuppe
Kr. 285
Kr. 285
Kremet suppe med fisk, reker,
blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se, hvete kun i brødet)
sild
Kr. 235
Kr. 235
Tre ulike typer sild, kokt egg, rødløk, knekkebrød og smør.
Kan fås med potet i tillegg (+kr 15,-)
(E – F – M – Sen – Rug KUN i knekkebrødet)
indrefilet av storfe
Kr. 455
Kr. 455
Pannestekt indrefilet av storfe, grønne bønner, stekte kantareller og peppersaus med grønn pepper.
Serveres med kokt potet fra Svanekil.
(M – Sen)
Vegetar
Kr. 295
Kr. 295
Kantarellrisotto med grønne bønner og stekt kantarell.
(M)
Ost
Ostetallerken
Kr. 195
Kr. 195
En sammensetting av tre ulike oster med passende tilbehør.
(M – mandel – rug i knekkebrødet)
Barnemeny
Sjørøvertallerken
Kr. 95
Kr. 95
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).
Desserter
Crème Brûlèe
Kr. 165
Kr. 165
Klassisk creme brûlée med brent hvit sjokolade og bjørnebærsorbet på bær fra HvalerFarmen.
(E – M)
ostekake
Kr. 165
Kr. 165
Bringebær-ostekake med frosta bringebær og fiken.
(E – M – hvete)
trifli
Kr. 165
Kr. 165
Brownie-trifli med krem, sjokolade og karamellsaus.
(M – E – hvete – spor av hassel)