Lunsj (severes til kl. 15.30)

blåskjell

Kr. 295
Kr. 295

Kremede Blåskjell fra Orust med asiatiske smaker og kokosmelk.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – So – hvete kun i brødet)

fiskesuppe liten/stor

Kr. 205

295

Kr. 205 / 295

Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se, hvete kun i brødet)

rekesmørbrød (stort)

Kr. 255
Kr. 255

Husets brød, egg fra HvalerFarmen, reker, majones, sitron, tomat, agurk, rødløk, salat og pyntegrønt.
(E – S – hvete kun i brødet)

sirdalsørret

Kr. 395
Kr. 395

Pannestekt Sirdalsørret, hvitvinssaus, dampet sommerkål, gressløk og ørretrogn. Serveres med kokte poter fra Svanekil gård.
(F – Sen – M)

sild

Kr. 255
Kr. 255

Tre ulike typer sild, kokt egg fra HvalerFarmen, rødløk, knekkebrød og smør.
Kan fås med kokt Svanekil-potet
(+ kr 15,-).
(E – F – M – Sen, rug kun i knekkebrødet)

dansk kremet hønsesalat

Kr. 255
Kr. 255

Kremet hønsesalat med ananas, blå druer, stekt bacon, dampet kald asparges og erteskudd. Serveres med husets brød.
(M – Sen – E – hvete i brødet)

sommersalat (vegetar)

Kr. 245
Kr. 245

Friske tomater, løkringer, agurk, oliven, hakket basilikum og burrata av 100 % bøffelmelk, toppet med olivenolje. Serveres med brød og aioli.
(M – hvete kun i brødet)

rabarbratrifli

Kr. 175
Kr. 175

Rabarbratrifli med hvit sjokoladekrem og
kake-crumble.
(M – hvete)

Forretter (serveres fra kl 15.30)

Kamskjell

Kr. 175
Kr. 175

Kamskjell-sashimi, agurkstaver, sjøgress og soyavinaigrette og fritert hvitløk.
(Skj – So – F – Ses)

asparges

Kr. 175
Kr. 175

Dampet asparges, persillepesto, egg fra HvalerFarmen og ørretrogn.
(E – M – F – pinjekjerner)

vitello tonnato

Kr. 195
Kr. 195

Roastbiff av kalvefilet med tunfiskdressing, kapers, høvlet parmesan og hakket persille.
(E – F – M)

liten fiskesuppe

Kr. 205
Kr. 205

Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli, Skj – S – F – M – Se, hvete kun i brødet)

vegetar

Kr. 175
Kr. 175

Tomatsalat med balsamico, ristede pinjekjerner, sjalottløkringer og hakket persille.
(pinjekjerner)

Hovedretter (Serveres fra kl 15.30)

stor Fiskesuppe

Kr. 295
Kr. 295

Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – S – F – M – Se, hvete kun i brødet)

Sild

Kr. 255
Kr. 255

Tre ulike typer sild, kokt egg fra Hvaler Farmen, rødløk, knekkebrød og smør.
Kan fås med kokt potet (+ kr 15,-)
(E – F – M – Sen, rug kun i knekkebrødet)

smørflyndre

Kr. 435
Kr. 435

Dampet smørflyndre, skagenrøre, dampet asparges og ørretrogn. Serveres med kokte poter fra Svanekil gård.
(F – M – Se – E)

sjømatrisotto

Kr. 425
Kr. 425

Sjømatrisotto med blåskjell, reker, asparges, vårløk og grillet kamskjell
(F – Skj – S – M – Se)

blåskjell

Kr. 295
Kr. 295

Kremede Blåskjell fra Orust med asiatiske smaker og kokosmelk.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli – Skj – So – hvete kun i brødet)

sirdalsørret

Kr. 395
Kr. 395

Pannestekt Sirdalsørret, hvitvinssaus, dampet sommerkål, gressløk og ørretrogn. Serveres med kokte poter fra Svanekil gård.
(F – Sen – M))

 

 

filet av storfe

Kr. 455
Kr. 455

Pannestekt filet av storfe med tomat – og løksalat, dampet asparges, béarnaisesaus. Serveres med kokte poter fra Svanekil gård.
(E)

 

Vegetar

Kr. 315
Kr. 315

Grønnsaksrisotto med dampet asparges, toppet med erteskudd.
(M – Se)

Ost

Ostetallerken

Kr. 195
Kr. 195

En sammensetting av tre ulike oster med passende tilbehør.
(M – mandel – rug i knekkebrødet)

Barnemeny

Sjørøvertallerken

Kr. 105
Kr. 105
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).

Desserter

rabarbratrifli

Kr. 175
Kr. 175

Rabarbratrifli med hvit sjokoladekrem og
kake-crumble.
(M – hvete)

marengswiss

Kr. 175
Kr. 175

Marengs, pisket krem, vaniljeis, mango, pasjonsfrukt og brent hvit sjokolade.
(E – M)

panna cotta

Kr. 175
Kr. 175

Melkesjokolade panna cotta. Hvit sjokoladekrem og kake-crumble.
(M – hvete)

De 14 allergiene
Skj = Skjell og bløtdyr, G = Gluten (hvete, rug, bygg, havre og spelt), S = Skalldyr, E = Egg,
F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, M = Melk
N = Nøtter (mandel, hassel-, val-, cashew-, pekan- og pistasjnøtter), Se = Selleri,
Sen = Sennep, Ses = Sesam, Su = Sulfitt, L= Lupi