Lunsj (Serveres frem til kl 15.30)
Blåskjell
Kr. 255
Kr. 255
Blåskjell fra Tjørn, servert med kremet hvitvinssaus.
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli-Skj-S-F-M-Se, hvete KUN i brødet)
In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.
Fiskesuppe Stor/Liten
Kr. 255/185
Kr. 255/185
Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker.
Serveres med brød.
(E i aioli-Skj-S-F-M-Se, hvete KUN i brødet)
In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.
rekesmørbrød
Kr. 215
Kr. 215
Husets brød, egg, reker, majones, sitron, tomat, agurk fra Svanekil, rødløk, salat og pyntegrønt.
(E-S, hvete KUN i brødet)
sild
Kr. 205
Kr. 205
Tre ulike typer sild, kokt egg, rødløk, knekkebrød og smør.
Kan fås med potet i tillegg (+ kr 10)
(E-F-M-Sen-L, hvete og rug KUN i knekkebrødet)
smørflyndre
Kr. 385
Kr. 385
Dampet smørflyndrefilet, vestkystsalat, asparges, ørretrogn, confitert tomat.
Serveres med kokt potet.
(F-M-Se-S)
In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.
pulled pork
Kr. 240
Kr. 240
Pulled Pork, coleslaw, syltet rødløk, hvitløksdressing, servert på husets ristede brød.
(M-Sen-Gluten i brødet – kan fås glutenfritt
In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.
gresk salat
Kr. 195
Kr. 195
Friske tomater, agurk, rødløk, sorte oliven, kapers, fetaost og oregano. Toppet med en vinaigrette.
(M-Sen)
In pellentesque in felis massa vehicula. In sed euismod ut tempor mattis. Purus sed.
Ostekake
Kr. 155
Kr. 155
Klassisk ostekake med digestive-kjeks servert i krukke med rørte jordbær.
(E-M-Hvetemel)
I
Kveldsmeny (Serveres fra kl 1530)
Forretter
løyrom
Kr. 220
Kr. 220
«Den perfekte Champagnemat»
Sørlandschips, med løyrom, ørretrogn, rørosrømme, rødløk og gressløk.
(F-M)
tartar
Kr. 155
Kr. 155
Tartar på indrefilet av storfe, ramsløksolje, store kapers, syltede rødløksringer, sesam-majones.
(E-Ses)
kamskjell
Kr. 155
Kr. 155
Pannestekte kamskjell, syltet agurk, reddiker, karse, saus fra Østen.
(Skj-E-M-Ses-So)
Asparges
Kr. 155
Kr. 155
Dampet asparges, hakket rødløk, valnøtter og sesam-majones.
(E-valnøtter)
LITEN FISKESUPPE
Kr. 185
Kr. 185
Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Serveres med brød.
(Skj-S-F-M-Se-Su, Hvete KUN i brødet)
Hovedretter
FISKESUPPE
Kr. 255
Kr. 255
Kremet suppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker. Serveres med brød.
(Skj-S-F-M-Se, hvete KUN i brødet)
KVEITE
Kr. 415
Kr. 415
Ovnsbakt kveite, aspargesbønner, trøffelsmørsaus, oxalis og karse.
Serveres med kokte poteter.
(F-M)
SMØRFLYNDRE
Kr. 385
Kr. 385
Dampet smørflyndrefilet, vestkystsalat, asparges, ørretrogn, confitert tomat.
Servert med kokt potet
(F-M-Se-S)
sjømatrisotto
Kr. 365
Kr. 365
Risotto med smak av ramsløk, blåskjell, reker, asparges, grillet kamskjell, ørretrogn og høvlet parmesan. Toppet med erteskudd.
(E-F-M-S-Skj)
Indrefilet storfe
Kr. 445
Kr. 445
Pannestekt indrefilet av storfe, strimlet nykål, asparges, confitert tomat, eple-bacon bearnaise.
Servert med kokt potet.
(E – M)
SILD
Kr. 195
Kr. 195
Tre ulike typer sild, kokt egg, rødløk, knekkebrød og smør. Kan fås med potet i tillegg (+ kr 10)
(E-F-M-Sen-L, hvete og rug KUN i knekkebrødet)
Blåskjell
Kr. 255
Kr. 255
Blåskjell fra Tjørn, servert med kremet hvitvinssaus.
(E i aioli-Skj-S-F-M-Se, hvete KUN i brødet)
Serveres med brød og aioli.
(E i aioli, Skj-M-Se, hvete KUN i brødet)
Vegetar
Kr. 295
Kr. 295
Risotto med smak av ramsløk, asparges, confitert tomat, stekt sopp. Toppet med oxalis og erteskudd.
Barnemeny
Sjørøvertallerken
Kr. 95
Kr. 95
De fleste av våre lunsj- og hovedretter serveres som barneporsjon til redusert pris (barn inntil 10 år).
Ost
Ostetallerken
Kr. 175
Kr. 175
Tre forskjellige oster med tilbehør.
(M-mandel-L-G)
Desserter
ostekake
Kr. 155
Kr. 155
Klassisk ostekake med digestive kjeks servert i krukke med rørte jordbær
(E-M-Hvetemel)
Sjokolademuffins
Kr. 155
Kr. 155
Kladdet sjokolademuffins, lime – og kokossorbet, hakkede pistasjnøtter, mango coulis
(E-M-hvetemel, pistasjnøtter)
sjokolademousse hvit
Kr. 155
Kr. 155
Hvit sjokolademousse, rabarbrakompott. Toppet med brent hvit sjokolade med smak av kanel. Pyntet med oxalis
(M-E-pistasjnøtter)