Kurs / Konferanse
Her på Første Reis kan vi tilby en annerledes opplevelse i våre flotte lokaler. Her sitter du strengt tatt med føttene i vannkanten og kan nyte den flotte utsikten utover sjøen.

Synes du store konferansesaler blir for store og upersonlige for din bedrift? Vi kan tilby de optimale lokaliteter for deg og din bedrift. Konferanselokaler for inntil 30 personer, bespisning for inntil 60 personer. Mulighet for overnatting for inntil 30 personer.

Vi er også med på å kunne skreddersy opplevelser utenom det vanlige om det er ønskelig. Ta med dine kunder og ansatte og gi dem en unik opplevelse på Første Reis.

Dåp
Ett nytt barn skal presenteres for familie og omverden. På Første Reis kan vi tilby en egen del av restauranten for familien din. Vi komponerer en skreddersydd meny tilpasset familie med både barn og voksne.
Konfirmasjon
Konfirmanten står på trappene til de voksnes verden og feiring med familie og venner. Vi skreddersyr menyer etter konfirmanten og foreldrenes ønsker.
Bryllup
Første Reis kan tilby en eventyrlig ramme rundt enhver begivenhet som skal feires. Bryllupet ditt er intet unntak. Vi kan tilby bryllupspakker med alt inkludert, om du ønsker det. Det eneste du trenger å tenke på selv, er finstasen. Deretter kan du nyte den store dagen.
Minnesamvær
På Første Reis kan vi tilby minnesamvær for 10-60 personer. Her sitter dere alle uforstyrret og kan dele tanker og minner. Vi tilbyr klassiske snitter og bløtkake til minnesamværet. Du kan også be om annen bevertning etter ønske.

Hac tellus, felis risus at mattis. Eget euismod semper eget tortor, donec amet, blandit. Tristique facilisi faucibus elementum feugiat in nam in feugiat.

reserveR på Telefon eller e-post