Kurs / Konferanse
Her på Første Reis kan vi tilby en annerledes opplevelse i våre flotte lokaler. Her sitter du strengt tatt med føttene i vannkanten og kan nyte den flotte utsikten utover sjøen. Syntes du store konferansesaler blir for store og upersonlige for din bedrift. Kan vi tilby de opptimale lokliteter for deg og din bedrift som er litt færre. Konferanselokaler for inntil 30 pers, bespisning for inntil 60 pers. Og mulighet for overnatting for inntil 30 pers. Vi er også med på å kunne skreddersy opplevelser utenom det vanlige om det er ønskelig. Ta med dine kunder og ansatte og gi dem en unik opplevelse på Første Reis.
Dåp
Ett nytt barn skal presenteres for familie og omverden. På Første Reis kan vi tilby en egen del av restauranten for deres familie. Dertil en skreddersydd meny tilpasset familie med både barn og voksne.
Konfirmasjon
Konfirmanten står på trappene til de voksnes verden og feiring med familie og venner. Vi skreddersyr menyer etter konfirmanten og foreldrenes ønsker.
Bryllup
Første Reis kan tilby en eventyrlig ramme rundt enhver begivenhet som skal feires. Deres bryllup er intet unntak. I bryllups pakkene vi kan tilby er alt inkludert om ønskelig. Det eneste dere behøver tenke på selv er finstasen og deretter nyte den store dagen.
Minnesamvær
På Første Reis kan vi tilby minnesamvær for 10 – 60 personer. Her sitter man uforstyrret og kan dele tanker og minner. Vi kan tilby klassiske snitter og bløtekake til minnesamværet. Evt. annen bevertning etter ønske.

Hac tellus, felis risus at mattis. Eget euismod semper eget tortor, donec amet, blandit. Tristique facilisi faucibus elementum feugiat in nam in feugiat.

reserveR på Telefon eller e-post